Pohodlné a teplučké domáce oblečenie do zimných dní

Čo urobíme ako prvé, keď prídeme domov? Zrejme každý z nás sa prezlečie do domáceho oblečenia. Predstavte si, aké príjemné je dať si na seba niečo teplé, hrejivé a mäkké, v čom sa cítime úplne najlepšie. Každá z nás rada nosí niečo iné. Domáce šaty, tepláky a tričko, župan či mikinu. Možno si poviete, že vám skôr záleží na pocite a príjemnom pohodlí, než na vzhľade. Avšak tieto dve dôležité vlastnosti môžeme jednoducho skombinovať.

domáce oblečenie

Najlepšie domáce oblečenie, ktoré je aj štýlové, moderné a hlavne pohodlné

Najpohodlnejšie materiály

Materiály, z ktorých sa oblečenie vyrába sú veľmi dôležité. Najmä pokiaľ ide o domáce oblečenie a domácu pohodu. Tieto materiály sa nás dotýkajú, sú nám najbližšie, preto by nás nemalo oblečenie škriabať, byť drsné či tvrdé. Tými úplne najlepšími materiálmi je bavlna a vlna. Sú hrejivé, mäkké a veľmi príjemné, preto sa aj počas zimných dní, kedy sme chorí či nemáme dobrú náladu radi zababušíme do našich svetríkov či mikín. Hrejivosť sa často kombinuje s elasticitou, vďaka čomu nemáme pocit, žeby nás niečo zväzovalo. V tomto prípade sa najčastejšie používa spandex či elastan.

Domáce oblečenie aj na nákup či šport

Pohodlný kúsok skutočne môže byť aj veľmi pekný a vkusný. Domáce oblečenie tak môžete využiť aj na prechádzky či bežné nákupy. V oblečení, ktoré je krásne a pohodlné sa nielen dobre cítime ale rovnako dobre aj vyzeráme. Nebojte sa preto milé dámy obliecť tepláky a príjemnú mikinu aj keď ste so svojou polovičkou.

domáce oblečenie

Takéto oblečenie môžete nosiť aj povonku

Najnovšie trendy- tepláky a body

Aktuálnymi teplákovými trendmi sú priliehavé strihy, ktoré však sadnú aj dámam s kilami navyše. Nie sú príliš voľné ale ani príliš upäté, vďaka čomu poskytujú správnu voľbu pre všetky typy postáv. Vďaka šnúrke si nastavíme pás, aký potrebujeme. Vďaka farebným kontrastom a nápaditým detailom, akými sú napríklad lem na vreckách či rôzne vzory, sa tepláky stávajú zaujímavým módnym kúskom oblečenia. Dobrou voľbou k tepláčikom je tričko, ušité opäť v správnej kombinácií hrejivých a elastických materiálov. Vybrať si môžete rolák, tričko, tielko či body. Práve body je zaujímavou obmenou klasických tričiek. Dobre drží, nezošuchne sa ani nevyroluje a naše kríže zostanú v teple. To je pre ženy v zime to najdôležitejšie, čo by malo zostať pred mrazivým počasím skryté.

Zuzka

Pridaj komentár